De Graanmarkt - Ninove – Wolf Invest

De Graanmarkt

Ninove

 

Aangenaam wonen in Ninove

Het nieuwbouw appartementencomplex De Graanmarkt situeert zich in het hartje van Ninove.
Met 35 appartementen en ondergrondse parkeergarage is dit nieuw vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een eerste woonst of senioren die hun huis willen inruilen voor een praktisch en goed gelegen appartement. De gemeenschappelijke binnenkoer/binnentuin is een surplus voor gezinnen met kinderen. De kleinsten kunnen hier in alle veiligheid buiten vertoeven/spelen terwijl de ouders en/of grootouders genieten van het groen.


MAAK EEN AFSPRAAK
 

Locatie

De perfecte uitvalsbasis voor jong en oud.

Nieuwbouwproject De Graanmarkt ligt in het centrum van Ninove op de hoek van de Graanmarkt en De Koepoort. Vlakbij de bibliotheek, het Oude stadhuis en Cultuurcentrum de Plomblom en maar op enkele minuten wandelen van het Ninia Shoppingcentrum. Via de E40 kan u in 20 minuten in Aalst zijn of in 40 minuten in onze hoofdstad Brussel.

Hedendaagse architectuur

De Graanmarkt straalt moderne architectuur uit. Het nieuwbouw appartementencomplex wordt opgetrokken uit lichte materialen in combinatie met strakke aluminium ramen en glazen balustrades. Alle 35 appartementen, verdeeld over blok A en blok B bieden hedendaags energiezuinig wooncomfort. Ze beschikken over een ruim terras of tuin en bieden een open zicht. Daarnaast kunt u ook altijd een frisse neus halen op het rustgevend binnenplein.

 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop
 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop
 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop
 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop
 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop
 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop
 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop - Interieur
 • Ninove - De Graanmarkt - Te koop - Interieur

Hedendaagse normen

De 35 appartementen zijn beschikbaar in verschillende types dit zowel op het gelijkvloers als op 1 van de 4 verdiepingen. Ze variëren van 58 tot 126 vierkante meter en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ze zijn gelegen rondom een rustgevend binnenplein. Elk appartement wordt gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad, praktische indeling en veel licht. Ze zijn voorzien van liften en hebben rechtstreeks toegang vanuit de ondergrondse parkeergarages.

Omgeving

Allemaal voordelen als Ninovieter

 

Beschikbaarheid

 
 

Contacteer ERA Esperanza voor meer info


era-esperanza
Oudstrijdersplein 24
9400 Ninove
+32 54 24 46 80
esperanza@era.be
 

Interesse in dit project?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u spoedig.

   
  +32 3 349 27 10